Thursday, May 26, 2016

Гостување во Утринска на Телма

За сите оние кои не успеаа да ја гледаат утринската емисија на Телма во која разговаравме за апликацијата Бебе Готвач и здравата исхрана на бебињата и децата може да ја погледнат тука.
Утринска на Телма, 0м+

Апликацијата Бебе Готвач може да ја најдете на Google Play Store
Бебе Готвач е апликација посветена на исхраната на доенчиња и мали деца и е обид за уште еден чекор напред во промоцијата на правилна и здрава исхрана уште од раната детска возраст.

No comments:

Post a Comment