Tuesday, June 7, 2016

Гостување во МТВ

Тука може да го погледнете целиот прилог на Ани Нукушева во кој покрај промоцијата на Бебе Готвач, разговаравме и за здравата исхрана на бебињата и децата.

Елена, Ирна и Весна со екипата од МТВ


Thursday, June 2, 2016

Брокула 6+ месеци

Брокулата е богат извор на витамини и минерали, како и на други лековити состојки. Од витамини најмногу содржи витамин А, Ц и Е, а од минерали содржи: калциум, магнезиум, железо, бетакаротен, фолна киселина