Tuesday, June 7, 2016

Гостување во МТВ

Тука може да го погледнете целиот прилог на Ани Нукушева во кој покрај промоцијата на Бебе Готвач, разговаравме и за здравата исхрана на бебињата и децата.

Елена, Ирна и Весна со екипата од МТВ

Весна

Ирина

Елена

No comments:

Post a Comment