Friday, October 21, 2016

Бебе готвач на вестите на Канал 5

Каква храна јадат нашите деца, колку таа знае да биде штетна ако не знаеме што им даваме да јадат и како да ја замениме за здрава.
Промоција и на првата македонска андроид апликација за здрава храна посветена на бебиња и деца, Бебе Готвач.
Повеќе може да погледнете на видеото од линкот:

http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=100141

No comments:

Post a Comment