Saturday, October 15, 2016

Бебе Готвач тема во утринската Нов ден

Одлична емисија на кумановската К3 телевизија. На видеото можете да ја погледнете целата емисија во која гостува Весна Ѓурковска Каеска, админ на групата Здрава храна, здрави деца!.
Темата е секако здрава храна, нашето искуство како мајки и админи, како функционира груапта и секако се збори и за Бебе Готвач, првата андроид апликација за здрава храна и исхрана во Македонија.

No comments:

Post a Comment