Friday, March 3, 2017

Бебе готвач во емисијата Македонија денес на ТВ24

Во емисијата Македонија денес на ТВ24 разговаравме за апликацијата и книгата Бебе Готвач. Колку апликацијата Бебе Готвач е од помош на родителите и колку се задоволни корисниците од апликацијата, но и повеќе детали за книгата Бебе Готвач, може да погледнете на видеото:

No comments:

Post a Comment