Monday, November 5, 2018

Брзи, вкусни и здрави пудинзи

Верувам секој од вас се соочува со недостаток на време и идеи за едноставен, вкусен и брз десерт. Тргнувајќи од себе, кога има денови во кои буквално се бориме со времето и работните обврски, семејството и подготовката на оброците, прошетките и игрите со децата, решивме да споделиме неколку едноставни рецепти кои се подготвуваат за неколку минути.
Главната состојка во рецептите кои ќе ги споделиме е чиа семе.